BADEHOTELLETS SPISESAL

Liseleje Badehotel

Liselængen

 

Åbent fra maj til september-Booking hele året

 

 

Et badehotel med tradition -

i al sin enkelthed

Meningsfuld mad og god kaffe

 

I spisestuen serverer vi mad med holdninger til smag og kvalitet. Vi serverer morgenbuffet, eftermiddagskaffe, og om sommeren, aftensmad.

Omdrejningspunktet er økologi og nærproduktion. Det vil sige at der altid er mellem 80 % og 100 % økologiske varer og ingredienser i vores mad, og at vi bestræber os på at finde vores varer lokalt.

For overnattende gæster betyder det at I begynder dagen med et morgenbord i stilhed og ro og med dagens papiravis.

Efter strand -eller by besøg er det tid til restituering med kaffe og the, at nyde i baghaven, under parasollen. Om aftenen, serveres en menu med moderne hjemmelavet husmandskost, hvor der er sammenhæng mellem økologi og lokale råvarer.

 

 

Morgenbuffet kl. 8.00-10.00 inklusive;

- Surdejsboller, skiveskåret durumhvedebrød, rugbrød og knækkebrød - Marmelader og honning - Pålægsfade med tomat og agurk - To slags oste - Blødkogte æg - Frugtskål - Yoghurt med hjemmelavet mysli, rosiner, bananchips og ristet rugbrødsdrys - Mælk og juice - Kaffe og the.

Velkommen også til ikke overnattende gæster. Venligst bestil forud. Pris 75,- pr. person.

Kaffe og the kl. 15.00 inklusive;

Mulighed for tilkøb af hjemmebagte kager og chokolade fra Kaffehuset.

Aftensmad kl. 18.00, inklusive;

 

Hovedret - En grøn salat i skål - Smør og brød -

Kaffe og lidt sødt. Pris 165,- pr. person.

 

Til maden tilbyder vi 3 økologiske vine, hvor I selv prøvesmager og vælger den vin der passer jeres smag og vores mad bedst. Det koster 65,- pr. person.

Der er selvfølgelig også andre drikkevarer at vælge mellem. Der er vand i karafler på buffetbordet.

 

 

 

Velkommen til Kaffehuset i Liseleje Badehotel

-Liselængen.

 

Følg os på Facebook

 

 

I lige uger serverer vi:

 

Mandag: Lasagne med ratatouille og kødsauce.

Tirsdag: Laks i ovn med safransauce, gulerødder og couscoussalat.

Onsdag: Krebinetter med ærter, kartoffelmos og råsyltede tyttebær

Torsdag:Ovnbagt torskefilet med grønne asparges og dild, tomasalsa, nye kartofler

Fredag: Svinekoteletter med honnings marinerede rodfrugter og perlebyg

Lørdag: Ovnstegt kalvesteg med urter, serveret med estragonsauce, kartoffelbåde og tomatsalat

Søndag: Biksemad med spejlæg, rødbeder og ristet rugbrød

 

I ulige uger serverer vi:

 

Mandag: Ærtesuppe med rejer, vaniljevafler med bærkompot og creme fraiche

Tirsdag: Hjemmelavede fiskefrikadeller med friskrøret remoulade og nye kartofler

Onsdag: Lammefrikadeller i citron og honning sauce med spinatfettuccine

Torsdag: Laksegratin med kartofler, ærter og klaret smør

Fredag: Grydestegt kylling med agurkesalat og nye kartofler

Lørdag: Krydret svinemørbrad på sommergrønt med ristede kartofler

Søndag: Biksemad med spejlæg, rødbeder og ristet rugbrød

 

Liselængen - Liseleje Badehotel, Liselejevej 62, 3360 Liseleje, Denmark, tlf. +45 21268540, mail. post@liselangen.dk

Copyright © All Rights Reserved